Toimituskulut

Hintoihin lisätään 6,90 €:n toimitusmaksu. Tuotteen on myös mahdollista noutaa Mäntsälästä ilman toimitusmaksua. Noutoaika sovitaan erikseen.

Toimitusaika

Varastossa valmiina olevien tuotteiden toimitusaika Suomeen on 3-7 arkipäivää. Omien mittojen mukaan tai brodeerattavien tuotteiden toimitusaika on 1-2 viikkoa siitä, kun tilaus näkyy maksettuna. Lähetys toimitetaan toimitusosoitetta lähimpänä olevalle noutopisteelle tai pienimmät paketit kotiin kuljetettuina. Toimituskatkoista ilmoitetaan verkkosivustolla. Toimitamme tilauksia toistaiseksi vain Suomeen Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Toimitustapa 

Käytämme pääsääntöisesti Postin tai Matkahuollon toimituksia.

Maksut

Tilattuasi tuotteen/tuotteet, käsittelemme tilauksesi ja lähetämme sinulle laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Maksutapana toimii tilisiirto tai MobilePay. 

Palautukset

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa tuotteen vastaanottamisesta. Huomioithan että palautus tapahtuu omakustanteisesti. Jos päädyt palauttamaan tilauksesi, sinun on ilmoitettava siitä sähköpostitse ennen tuotteen palauttamista osoitteeseen info.showfine@gmail.com. Tilausta palautettaessa tuotteiden on oltava samassa kunnossa kuin ne olivat vastaanottaessa. Jos tuote on vahingoittunut tai kadonnut huolimattomuudestasi, menetät palautusoikeutesi.

Palautusoikeus ei koske mittatilaustyönä tehtyjä tuotteita!

Viallinen tuote

Jos saat tuotteen, joka on vahingoittunut toimituksessa tai on muuten virheellinen, ota mahdollisimman nopeasti yhteys sähköpostitse osoitteeseen info.showfine@gmail.com. Liitä viestiisi kuvia vahingoittuneesta tai virheellisestä tuotteesta/pakkauksesta. Pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen ja autamme sinua mahdollisimman nopeasti minkä tahansa erehdyksen korjaamisessa.

Mitä tapahtuu, jos en nouda pakettiani?

Maksu noutamattomasta tai hylätystä paketista on 35 €/paketti. Tämä kattaa pakkaus- ja palautusmaksun.

Yksityisyydensuoja

Showfine verkkokauppa noudattaa määritettyjä yksityisyydensuojan säädöksiä ja tietosuojalakeja kaikissa niissä maissa, joissa verkkokauppa toimii. Rekisteröityessäsi Showfine verkkokaupan asiakasrekisteriin, hyväksyt tietojesi tallennuksen. Suomen lakien mukaisesti sinulla on oikeus nähdä kaikki tietosi, jotka olemme tallentaneet sinusta.

Sopimusosapuolet

Nämä ehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja Showfine verkkokaupan välillä. Sopimuksen mukaan tämän sivuston kautta hankitut tuotteet tai palvelut toimitetaan suoraan Showfinelta sinulle.

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%

Lisätiedot

Sinulla on asiakkaana velvollisuus lukea ja hyväksyä nämä ehdot ennen ostoksen tekemistä.