Uncategorized

Online-Shownäyttely 21.5-4.6.2023

Online Shownäyttelyyn osallistut hevosesi kanssa kotoa käsin kuvaamalla näyttelysuorituksen videolle! Video kuvataan 16:9 vaakatasoon ja video saa kestää max 2 min. Videolla seisotat ensin hevosen kameraan päin (sivuprofiili) ja suoritat ensin käynnissä ja sitten ravissa kolmiouran, jonka jälkeen seisotat hevosen jälleen ”tuomaria” kohti. Video tulee kuvata tuomarin näkökulmasta.

Näyttelyssä on kaksi luokkaa, Handler ja Pro. Handler luokassa tuomarin pääpaino on siistissä ja hyvässä esittämisessä ja Pro luokassa esitettävän hevosen rakenteessa ja liikkeissä. Jokainen osallistuja saa arvostelun lisäksi ruusukkeen. Lisäksi kummastakin luokasta valitaan luokkavoittaja, joka palkitaan vielä erillisellä ruusukkeella.

Näyttelyn tuomarina toimii Liisa Kaitala.

Shownäyttelyn hinta on 25 € / luokka. Samalla videolla voit ilmoittautua molempiin luokkiin, jolloin yhteishinta on 45 €. Saat silloin molemmista luokista kirjallisen arvostelun, sekä ruusukkeet ja muut mahdolliset palkinnot. Ilmoittautuessasi kerro seuraavat tiedot: Esittäjän nimi ja yhteystiedot (palkinnon postittamista varten). Hevosen tai ponin nimi, rotu, ikä, isä, emänisä ja omistaja.

Videoita voi lähettää 21.5-4.6.2023 osoitteeseen info.showfine@gmail.com. Liitä mukaan myös maksukuitti. Muista mainita, mikäli olet jo maksanut näyttelyn meeting-maksulla! Tilinumero on FI62 5282 0120 1541 31. Laita viestikenttään maininta shownäyttely ja hevosen/hevosten nimet. Mainitse myös kumpaan luokkaan osallistut, ja tieto siitä jos et halua että suoritusta julkaistaan Showfinen kanavilla.

Voittajat julkistetaan 6.6. Showfinen sivuilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *